Medlemsförmåner

Motala Segelsällskap är en klubb för jolleseglare. Här träffas vi som är intresserade av segelsport. Alla är lika välkomna, både erfarna tävlingsseglare och de som aldrig satt sin fot i en båt förut. Som medlem har man tillgång till klubbens fina anläggning på Råssnäs. Här kan man segla någon av klubbens båtar eller sin egen, gå på utbildning och träffa likasinnade. Efter seglingen kan man sitta och njuta av utsikten över Motalaviken.

 När man är vid anläggningen kan man använda klubbhuset för matlagning mm. Om man behöver nycklar kontaktas Bosse Nilsson, tel 070 6084 806. Bosse kan även meddela vilken kod som gäller för larmet. Nycklarna går även till toaletterna.

I Majblomman kan man förvara segel, riggar och andra båtprylar. Kom ihåg att märka grejerna, annars kan det bli rörigt. I Majblomman finns även omklädningsrum och bastu för herrar. Omklädning och bastu för damer finns i den mindre byggnaden utanför klubbhuset. Där finns även toaletterna. I boden på utsidan finns högtryckstvätt. Snipestugan kan användas för matlagning, omklädning och övernattning.

Vill man grilla över öppen eld går det bra vid grillplatsen i närheten av Snipestugan. Har man utegrill kan man givetvis ställa den var man vill.

Båtar kan läggas upp i de ställ som finns på gräsplanen. Om du behöver anvisning om plats, kontakta Niklas Gustafsson tel. 076 9469 930. Trailers och vagnar kan förvaras på tomten bortom Snipestugan.

Medlemmar kan förtöja båtar temporärt vid stora bryggan. Medlemmar kan även hyra permanent plats vid bryggan.

Föreningen har båtar som medlemmarna kan använda under aktiviteter som anordnas av klubben – två C55:or, två laserjollar, en Snipe, ett stort antal optimistjollar, samt en Hobie Cat 16.

Klubbens segelbåtar får användas av medlemmarna under träningstillfällena.

Segelbåtarna får även användas av klubbens funktionärer utanför träningstid, så att deras behov av träning och utveckling kan tillgodoses.

För mer utförlig information om hur MSS båtar får användas, se klubbens båtpolicy.

Om du upptäcker något vid anläggningen som är inte fungerar eller är trasigt, kontakta Niklas Gustafsson. Tel 076-946 99 30; Email nikko@telia.com

Tags :
Share This :

Popular News

No Content Available
No Content Available

Categories

Join Our Club

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. .