Hyra av lokal

MSS erbjuder en fantastisk miljö med sjöutsikt, stora gräsytor, höga träd och stora trävillor från förra sekelskiftet. Anläggningen går att hyra för privata arrangemang som fester och barnkalas.

Klubbens egna medlemmar får hyra till förmånspris. För att få hyra till medlemspris krävs att du varit medlem i minst 1 år.

Gott om plats inne och ute

De lokaler som hyrs ut är Klubbhuset och Snipestugan. Man kan även hyra hela området.

Klubbhuset har lokaler för upp till 70 personer på nedervåningen och 60 personer på övervåningen. Huset har ett fullt utrustat kök med glas, tallrikar, bestick och diskmaskin. Ett partytält på gräsplanen utanför kan hyras mot en extra avgift. Utegrill finns.

Snipestugan består av två rum för övernattning, med fyra väggfasta bäddar i vardera. Dusch och toalett finns på området.

Under Vätternrundan hyr vi också ut golvplatser i det hus som kallas Majblomman.

Vi hyr även ut ställplatser för husbilar och husvagnar.

Regler för uthyrningen:

Klubben förbehåller sig rätten att bestämma vem man vill hyra ut till. Ett minimikrav för att få hyra är att du har fyllt 25 år.

Lokalen städas vid behov före, samt naturligtvis efter användandet. Klubben har ingen personal för städning. Den som hyr lokalen är även ansvarig för att ta hand om soporna. Om du flyttat på möbler eller ändrat på annat sätt ska lokalen återställas till sitt ursprungliga skick. 

Du har tillträde till lokalen från kl 12 bokad dag till kl 12 dagen efter, eller enligt överenskommelse. Den som hyr är ekonomiskt ansvarig om skada uppkommer.

Vid förfrågningar, och bokningar, kontakta hyra@mtss.se eller Anna Schollin, tel 070-243 25 09.

Betalning till bankgiro 820-1725.

Tags :
Share This :

Join Our Club